Ervaren en professioneel

Wij zijn

Sinds 2006 is Secretary@Home dé ondersteuning van onder andere advocatenkantoren, notarissen, medische adviesbureaus, journalisten, recherche- en expertisebureaus. De drijvende kracht achter ons flexibele bedrijf is Iny Sier. Dankzij haar jarenlange ervaring als juridisch secretaresse bij toonaangevende advocatenkantoren kent zij de fijne kneepjes van het vak en weet zij exact waar een excellente secretaresse aan moet voldoen.

Voorzien van deze kennis heeft Iny een team van professionele secretaresses gevormd, allen met meerdere jaren ervaring als juridisch-, directie-, en/of projectsecretaresse. Onze secretaresses werken accuraat, discreet en efficiënt. Bovendien zijn zij flexibel in te zetten en werken zij desgewenst bij u op locatie of op ons eigen kantoor.

Bel 010 747 00 29

Flexibele secretariële ondersteuning?
Neemt u gerust contact op!

Stichting M&A aan de Maas

Iny van Secretary@Home werkt sinds 2017 voor Stichting M&A aan de Maas. En dit naar volle tevredenheid. Zij verzorgt voor onze netwerkbijeenkomsten de op- en aanmaak van de badges voor de deelnemers. Dat doet zij accuraat en nauwkeurig. Tevens levert zij de badges op locatie af en zorgt er altijd voor dat deze, voorafgaand aan de bijeenkomst, netjes klaar liggen. Ik vind het prettig met haar samenwerken.

Jeanine Schouten, secretariaat

Accuratesse Betrouwbaarheid Flexibiliteit Vertrouwen

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over het uitwerken van digitale bestanden of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van de contactpagina.

Wij bieden secretariële ondersteuning in

Rotterdam
Dordrecht
Den Haag
Gouda
Amsterdam
Gorinchem

Woerden
Breda
Utrecht
Alphen aan den Rijn
Delft

Bergen op Zoom
Barendrecht
Zoetermeer
Ridderkerk
Papendrecht

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

• Secretariële interim opdrachten
• Uitwerken van digitaal aangeleverde bestanden
• Alle voorkomende secretariële werkzaamheden
• Receptie werkzaamheden
• Het organiseren van cursussen/evenementen
• Administratieve en financiële werkzaamheden

KvK 24400525